FINN DITT NESTE STEG

Hva er neste steg for din bedrift? En ny kampanje? Markedsstunt? Nye salgskanaler?
Vi hjelper deg med å finne den beste løsningen for deg!

01.Kampanjer

02.Analyse

03.Konseptutvikling

04.Salgsstrategi

003 / STRATEGI

STERKT.STRATEGI

Optimal konvertering = Optimal strategi
For optimal konvertering er det som regel lurt med en god strategi, om du driver nettbutikk, klesbutikk eller et bygg-firma. Vi har erfaring fra flere bransjer for å finne målgruppen som konverterer best mulig for akkurat din bedrift. Om du ønsker mer salg, nye kunder, mailliste eller nye brukere på din app analyserer vi ditt marked for å optimalisere din strategi!

CRO – Conversion rate optimalization
Konverteringer er det ultimate målet. Desverre er dette ofte ikke i tankene når man lager en hjemmeside eller nettbutikk til kunder. Her tenker man oftest på kvantitet over kvalitet, og ser på mye trafikk fremfor konverteringer som målet.

Vi tilbyr en full CRO pakke, hvor vi analyserer og gjør endringene som må til for å treffe kunder som konverterer og omsetter i din bedrift.

Bedriftsstrategi 
Sammen legger vi en plan for din bedrifts nærmeste fremtid. Vi kan lage årshjul, månedsplan eller ukesplan så din bedrift har en god plan for den nærmeste tiden. Vi kan være behjelpelige med ideer, kampanjer, analyser og stille som rådgivere gjennom utføring av hele slagplanen.

HVA KAN VI HJELPE DEG MED?

Vi i STERKT har lang erfaring med kampanjer, bedriftsstrategi og utvikling av bedrifter og konsepter. Vi hjelper deg gjerne med neste skritt for din bedrift!

NOEN AV VÅRE KUNDER