OPTIMAL SYNLIGHET FOR DIN BEDRIFT

Vi hjelper deg å være synlig, både med betalte annonser, SEO og andre tjenester.

01.annonsering

02.Organisk(SEO)

03.Sosiale Medier

04.trykk&reklame

002 / SYNLIGHET

STERKT.SYNLIGHET

Det har aldri vært viktigere å bli sett på nett. Vi lever i en digital verden, hvor mobil og pc/mac blir en større og større del av vår hverdag, vårt shoppingmønster og vår kultur. Uten en digital tilstedeværelse vil man nå falle utfor, og miste både kunder og omsetning.

Digital Markedsføring – Annonser eller Organisk
Det finnes mange måter å vise seg på nett, alt fra landingssider, facebook sider til google business. Med digital markedsføring mener vi at din bedrift bruker penger på å konvertere potensielle kunder til betalende kunder. Det finnes flere måter å annonsere på, både på facebook, google, linkedin, shibsted ++ hvor man da betaler for konverteringer og/eller synlighet.

SEO – Søkemotor Optimalisering
SEO, eller søkemotoroptimalisering, begynner å bli et begrep de fleste har hørt om. Dette handler om arbeidet man gjør både teknisk og innholdsmessig på din webløsning for å bli så synlig som mulig, helt gratis. Her betaler man kun for tjenesten, men når man først har gjort en jobb vil man få igjen for det på helt andre måter! Organisk vekst i søkemotorene vil styrke din bedrift, og på sikt skape en bedrift som kommer opp på søkeord, helt uten å måtte betale for hvert «klikk».

Vi hjelper deg med å finne den riktige kunden, på riktig sted, til riktig tid, med riktig budskap!  laughing

HVA KAN VI HJELPE DEG MED?

Vi i STERKT har en bred kompetanse når det kommer til synliggjøring og markedsføring for både store og små bedrifter. Vi har vært med å bygge opp nettbutikker, både som system og automasjon i annonser og salg. Vi ELSKER konvertering, og hjelper med glede din bedrift til å nå nye høyder!

NOEN AV VÅRE KUNDER