FRA IDÈ TIL PRODUKT

Har du en app, et system, en funksjon eller noe annet du vil ha utviklet?
Vi hjelper deg fra A-Å med alt fra idè til produkt. 

01.App

02.System

03.integrasjon

04.Automatisering

04.Rådgivning

005 / UTVIKLING

STERKT.UTVIKLING

I STERKT elsker vi innovasjon og teknologi, vi leies inn som rådgivere, CTO’er og utviklere. Vi kan utvikle egne løsninger til akkurat din bedrift, eller hjelpe med å tilpasse andre løsninger. Har du en spesiell funksjon du ønsker i din nettbutikk, app eller webløsning er det bare å ta opp telefonen eller sende oss en mail så finner vi ut av dette sammen.

Har du en god ide?

Vi utvikler moderne design, kundeopplevelser og systemer, helt fra skissestadiet til ferdig produkt. Så har du en god idè kan vi ta en prat og finne ut akkurat hvordan vi kan hjelpe deg.

Integrering av apper og funksjoner
I flere webløsninger, regnskapsprogram og apper finnes det nå integreringer som delvis eller helt kan brukes i flere løsninger.

Automatisering – Spar tid og penger
Etter hvert som teknologien utvikler seg, utvikler de digitale løsningene seg. Man kan integrere og automatisere det meste, både for å spare tid og penger. Man trenger ikke lenger sette seg ned å gjøre alt manuelt i nettbutikken, eller på nettsiden, mailsystemet og CRM. Det finnes mange gode løsninger allerede, og hvis de ikke finnes, hvorfor ikke finne dem opp sammen?

HVA KAN VI HJELPE DEG MED?

Vi i STERKT lever for innovasjon og kreativitet. Vi elsker å være med på nye prosjekter, nye løsninger og nye funksjoner. Er du på jakt etter en samarbeidspartner innenfor utvikling og innovasjon, tak kontakt!

NOEN AV VÅRE KUNDER