RIKTIG WEBLØSNING
TIL DIN BEDRIFT

Vi bygger alt fra landingssider og responsive hjemmesider til

avanserte webløsninger for store og små bedrifter.

01.Landingsside

02.Nettside

03.Nettbutikk

04.Custom

001 / WEBLØSNINGER

STERKT.WEB

Vi bygger webløsninger som vil styrke din bedrifts tilstedeværelse på nettet. Våre ansatte bruker en god kombinasjon av identitets-strategi sammen med en god mengde kreativitet og utvikling for å finne den webløsningen som er optimal for din bedrift.

Ny hjemmeside, ny nettbutikk
Om du skal ha en helt ny hjemmeside eller nettbutikk, ordner vi alt med serverløsninger, domener og forhåndsinnstillinger så hjemmesiden din har best mulig grunnlag å vokse og bygges på.

Alle webløsninger er selvfølgelig responsive og optimalisert for SEOlaughing

Redesign
Har du allerede en hjemmeside som trenger å pusses litt på? Eller kanskje bygge noe helt nytt med en rød tråd i forhold til firmaprofilen? Vi analyserer din nåværende løsning og finner den optimale veien til mål!

Webdesign som konverterer
Noe av det viktigste for en hjemmeside eller nettbutikk, er at den konverterer. Om det skal være salg, leads eller generell synlighet på nettet. I oppstarten av alle web-prosjekt kartlegger vi hva deres mål er, og hva som vil være best for akkurat din bedrift.  Det er en enkel og rask prosess som tar ca ett møte(eller videomøte) mellom deg og STERKT

HVA KAN VI HJELPE DEG MED?

Vi i sterkt har en bred kompetanse både inhouse og med samarbeidspartnere som gjør at vi kan tilby deg og din bedrift komplette digitale løsninger og systemer til det meste. Kontakt oss i dag for å høre om vi kan hjelpe deg med ditt neste prosjekt!

NOEN AV VÅRE KUNDER